Hüsamettin Tandoğan Samimiyet ve İnançla Başaracağız”

Hüsamettin Tandoğan  Samimiyet ve İnançla Başaracağız”

Gönen Belediyespor kulüp başkanı ve yöneticiler takımın top başı yaptığı ilk günden bu yana teknik heyet ve futbolcularla birlikte vakit geçirip onları yalnız bırakmıyorlar.





Gönen Belediyespor kulüp başkanı ve yöneticiler takımın top başı yaptığı ilk günden bu yana teknik heyet ve futbolcularla birlikte vakit geçirip onları yalnız bırakmıyorlar.

Gönen Belediyespor yöneticileri çalışmalarda ve akşam dinlenme zamanlarında oyuncularla birlikte vakit geçirerek onlarla bir ve beraber oldukları mesajını veriyorlar. Takım önceki akşam Tokyay Lokantası'nda lokanta sahibi Abdullah Tokyay'ın davetlisi olarak iftar yemeği yedi. Yemekten sonra bir açıklama yapan kulüp başkanı Hüsamettin Tandoğan, kendilerine davette bulunan Abdullah Tokyay'a kulüp adına teşekkür ederken, kendilerinin de bu tür davetlere takımla birlikte katılmaya özen gösterdiklerini belirtti. Tandoğan, Takım olgusunun önemli parçaları arasında karşılıklı güven ve samimiyet duyguları öne çıkanlardır. Yeni oluşturduğumuz takımımız la daha fazla zaman geçirmeye özen gösteriyoruz. Hedeflediğimiz başarılara bugün olduğu gibi bir arada ve sağlam adımlarla ilerleyeceğimize inanıyoruz” dedi. İftar yemeğinde Ünsal Karakaş, Raşit Genç, Hüseyin Aşut, Hasan Şenel, Sezgin Şen ve Muzaffer Dermenci de takımla birlikte iftar yaptılar.

Emin Güneş, Bize duyulan güvene layık olmak için çalışacağız”

Attığı kritik gollerle Gönen Belediyespor'un geçen sezon kazandığı şampiyonluğa büyük katkı sağlayan tecrübeli golcü Emin Güneş, çok genç ancak çok çalışkan futbolculardan kurulu bir takım ortaya çıktığını söyledi. Yeni takım arkadaşlarıyla birlikte zaman geçirdikçe birbirlerini daha iyi tanıyacaklarını belirten golcü oyuncu, Yeni bir hoca, yeni bir takım ve yeni bir lig. Başarılı olmak için var gücümüzle çalışıp, bize duyulan güvenin karşılığı olan şampiyonluğa kilitleneceğiz” dedi. 





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı